acropol.blogg.se

Welcome... För alla er som gillade vad jag skrev i Acro says och fortfarande vill höra mina tankar om livet. Här kommer en del av de numren publiceras igen innan jag börjar skriva nytt. Enjoy!

Vad är Crews jobb?

Publicerad 2013-05-22 22:12:19 i Stallet.se,

Publicerat 121002
 
Vad är crews uppgift på sidan? Vad finns vi till för? Frågan ställer jag för att vi i crew har uppfattat att inte alla är ense vad det hela handlar om. Vi ser oss själva inte bara som bildgodkännare, vi ser inte att vi enbart ska spärra folk i gnägg. Vi tänker större än så. Vi tänker att vi jobbar för sidans bästa. Vad tänker du? Välj.
 
Crew ska godkänna bilder!
 
Jag antar att detta innebär att du är en av de medlemmar som är sjukt irriterade över att crew strejkar i väntan på hjälp och stöd av en ny support och en tydlig hint om vad Egmont tänker. Jag menar... Varför ska sånt tjafs om en ny support drabba dig som medlem?

Men du tänker lite för litet. Du tänker idag och på dig själv. Du vill kunna sälja djur. Att någon annan då inte kan få hjälp med stulna stall, trakasserier eller till och med spåra pedofiler är inte riktigt lika viktigt som dina bilder.

Om vi väljer att definiera crewarbetet på detta smala sätt så är det nästan kontraproduktivt för oss i Crew att så energiskt jobba för en ny support. Vi jobbar för att få någon som ska säga vad vi får och inte får göra till skillnad mot nu. Nu, när vi i princip kan göra vad vi vill. Varför skulle vi behöva support om vi ändå bara ska godkänna bilder? Vi kan i sådana fall ringa Egmont och förklara att vi klarar oss bra i Crew, för oss behövs ingen annan. Och tro mig, de skulle bli glada. Deras största bekymmer är att en anställd support kostar pengar.

Det är Crewmedlemmar som har pushat och sporrat Egmont och sidans medlemmar till handling i början med några få undantag i form av vanliga medlemmar. Om vi bara godkänner bilder, varför skulle vi göra något sådant då?
 
 
Crew jobbar för sidan!
 
Om man istället väljer att se det hela ur ett lite större perspektiv så är inte vår arbetsuppgift lika tydligt definierad. Vårt jobb är inte att göra precis det eller det där, det är mer abstrakt. Det handlar om att i varje handling arbeta för sidans bästa. Att alltid ha medlemmarna och sidans väl och ve för ögonen.

Då kan man ju tycka att det är konstigt att strejka för det blir väl inte jättebra för medlemmen? Nja... Inte nu ja. Men i nästa vecka kanske? Kanske har vi en ny support då? I nästa månad kanske? Då kanske Egmont tagit sig i kragen och fixat en eller annan bugg? Till nästa år kanske det kommer en ny funktion eller så förändras layouten?

Vi vet inte vad som kommer hända men vi vet att vår strejk påverkar Egmont. Vi har varit tydliga i vår information till företaget att ingen i Crew kommer utföra någon form av crewuppgifter fram tills att en ny support är anställd och har börjat jobba. De vet om det. De känner hur det brinner i knutarna för de märker att de får fler och fler mejl från er som medlemmar som ställer krav på dem. 

Så använd din irritation till någon positivt, gör din röst hörd och skicka ett mejl eller ring till Egmont och berätta vad som händer på sidan, vad du som medlem skulle behöva och vad sidan betyder för dig.

www.egmontkarnan.se/kontakt/kontaktformular
 
/A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela