acropol.blogg.se

Welcome... För alla er som gillade vad jag skrev i Acro says och fortfarande vill höra mina tankar om livet. Här kommer en del av de numren publiceras igen innan jag börjar skriva nytt. Enjoy!

Crewstrejk 2.0

Publicerad 2013-05-22 22:10:07 i Stallet.se,

Publicerat 120924
 
Hallå... *eko*
Det ekar ut i cyberrymden. Det låter rätt ödsligt.

Tack. Tack för att du tror på oss. Tack för att du inte tror att vi vill dig eller sidan något ont. Tack för att du tror att vi vill det bästa för alla.

Vi vill härmed avsluta strejken som riktar sig mot medlemmarna. Det är slut. Vi tror att ni förstår. 

Men vi tror inte att Egmont förstår. Det har gått ett rykte om att vi har vetat om att det ska komma en ny support länge. Och ja, det ska komma en ny support. Snart.

Och snart är...? När då? Snart var snart också för tre veckor sedan. Snart har varit snart väldigt länge. Hur länge skulle ni gå med på att snart få en ny lärare, mindre läxor, högre månadspeng, ny mobil eller vad som helst? Vi har ett löfte om en lösning någon gång snart... Det känns inte okej längre.

Att arbeta som Crew utan supportstöd är lite som att bygga en bro utan stöttepelare. Vi bygger själva spannet men det står aldrig kvar, det saknas något som håller det uppe. Vi raderar SP-fuskaren(-nas?) fuskstall men kommer inte åt det riktiga stallet, vi spärrar folk som beter sig olämpligt men vågar inte radera för support kan inte råda oss, vi hör om ständiga stallstölder men vi kan inte radera något stall, vi vet inte vem tjuven är och vi kan inte ens veta om det verkligen är en stöld! Vi är verkningslösa utan stödet från support! 

Vi tätar det här sjunkande skeppet med våra bara händer och det fungerar inte.

Det finns ett till snart som också hänger i luften... En av oss i crewgänget har agerat som språkrör gentemot Egmont och samlat ihop och vidarebefodrat de andra crewmedlemmarnas mejladresser. Det är någonstans mellan 10 och 20 adress som har ramlat ner i Egmonts mejlbox. Kontaktpersonen på Egmont har lovat att höra av sig till oss i crew. att i alla fall bekräfta att vi finns.
 
 
Inget.

Det är knäpptyst från Egmont när det kommer till att kontakta oss i crew. Däremot svarar Egmont på frågor som medlemmar ställer och det gör oss frustrerade.

Förstå oss rätt: Det är bra att ni får veta vad som händer men det vore ju ännu bättre om vi i Crew också fick veta något så att vi kan bekräfta eller dementera rykten som går på sidan och så att vi kan svara på frågor som handlar om sidan, eller hur? När nu enskilda medlemmar får informationen så blir hela informationskedjan bakvänd. Tänk er om er rektor skulle gå till några i er klass och berätta att gympasalen ska rivas, er klass ska slås ihop med en annan klass och läraren ska byta tjänst utan att säga något till läraren själv. Det blir fel. Väldigt fel. 

Det är därför vi väljer att vänta ytterligare en tid innan vi återgår att aktivt utföra våra crewsysslor. Vi väntar på Egmont. Vi straffar inte er som medlemmar, vi väntar på direktiv och hjälp. Det innebär att vi inte kan säga när vi kommer tillbaka fullt ut men det är också så att det inte nödvändigtvis är alla i Crew.

Och det där om att vi skulle straffa några specifika medlemmar under förra veckan... Ja, ungefär. Som vi sa. De medlemmar som kränker, hotar och uppför sig illa mot crewmedlemmar. Däremot menar vi inte Berit och Greta på Grodan_00 specifikt. Förstår ni skillnaden?

Vi ber om ert tålamod och förståelse. Vi ber att ni sköter er själva och era stall efter bästa förmåga och vi hoppas att vi snart har nått botten. Ni vet att det är alltid mörkast precis innan gryningen...

Massor av kärlek!
/Acro och resten i Crew.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela